Voetbal Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen
OfficiĆ«le berichten - dinsdag 04 augustus 2020

Update 04/08/20

Gezien de huidige tweede coronagolf en de oproep om de huidige maatregelen streng na te leven heeft het Bestuur van KAVVV&FEDES voetbal VB/OV beslist om de Algemene Vergadering van ons Verbond, voorzien op vrijdag 14.8.2020, af te gelasten.

Alle nodige informatie omtrent de start van de nieuwe competitie die, in principe en indien de maatregelen tegen dan niet veranderen, voorzien is op zaterdag 5.9.2020, zal meegedeeld worden op onze website.

De officiële kalender is, op enkele details na, klaar en zal gepubliceerd worden op de website tegen het einde van deze week d.w.z. ten laatste op 9.8.2020.

Update 05/07/20

De bestaande aansluitingskaarten worden volgend seizoen niet meer gebruikt. Er worden ook geen nieuwe meer aangemaakt. Om deel te nemen aan een wedstrijd volstaat enkel de identiteitskaart.De spelers en bestuursleden moeten natuurlijk op de ledenlijst vermeld staan. Men kan de oude aansluitingskaarten bewaren als aandenken van "in de goeie oude tijd".

Update 30/06/20

Onze algemeen secretaris heeft een voorstel van reeksindeling opgemaakt om de 7 reeksen zo veel mogelijk regionaal te organiseren en is tot een evenwichtige indeling gekomen. Er is echter toch een zeer belangrijke wijziging. Verschillende veteranenploegen stoppen met hun veteranenploeg maar komen nog wel op met een “gewone” ploeg, een mix van jonge en oudere spelers. Als gevolg van deze beslissing blijven er als dusdanig maar 2-3 zuivere veteranenploegen over wat onvoldoende is om een veteranenreeks te organiseren. Daarom hebben wij beslist om de veteranenreeks op te doeken maar een nieuwe “normale reeks in 3de afdeling te organiseren, een D-reeks. De reeksindelingen zijn hier te consulteren. We worstelen nog met het rangschikken van de reeksen.