Voetbal Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen
Blijven bewegen - dinsdag 01 december 2020

Samen bewegen ... het kan nog steeds!

In deze Coronatijden hebben velen onder ons de wandel- en loopschoenen opgeblonken, de ketting van de fiets weer een keertje gesmeerd…

Zou het dan niet leuk zijn om onze wandelingen, loop- of fietstochten een beetje meer in te kleuren als recreatief bewegen/sporten? Bewegen, en tegelijkertijd jezelf én anderen motiveren en stimuleren om niet telkens opnieuw in de zetel te kruipen.

En inderdaad dat kan…

Als KAVVV&FEDES starten wij met registreren op zaterdag 12 december van uw wandel-, loop en fietstochten op Strava. Dit kan uiteraard ook een wandeling met de hond zijn, een loopje met enkele vrienden of een fietsritje naar het werk…

Elke week krijg je per mail een overzichtje van alle leden met het aantal kilometers, tijdsduur en je clubnaam (altijd leuk voor clubs als hun naam in een nieuwsbrief of website verschijnt). Maandelijks wordt dit klassement ook gepubliceerd in onze nieuwsbrief, Facebookpagina en website.

Hoe kan je meedoen?

Je hebt een smartphone of sporthorloge (met GPS tracking) nodig en een Strava account.

Heb je nog geen Strava-account, dan kan je je makkelijk en gratis registreren op https://www.strava.com/login

Bij welke clubs/klassementen kan je meedoen?
KAVVV&FEDES wandelen en lopen
KAVVV&FEDES fietsen

Wie kan meedoen?
Daag je partner, teamgenoten, collega’s, vrienden, ouders, schoonouders, … uit om deel te nemen aan deze digitale recreatieve competitie. Vanaf 12 december 2020 kunnen alle leden en niet-leden deelnemen tot 31 januari 2021. Vanaf 1 februari zullen niet-leden gevraagd worden aan te sluiten als omnisportlid tegen een zeer gunstig tarief (verzekering incl.)

Je kan enkel op uitnodiging aansluiten bij deze twee klassementen. Geef daarom je Stravanaam door via info@kavvv.be; en je zal zeer spoedig een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan deze Stravaklassementen.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel niet en contacteer Davy Van Bogaert (info@kavvv.be) of 0476 67 63 85.

Veel beweegplezier!