Voetbal Vlaams-Brabant & Oost-Vlaanderen
Digitaal beheerssysteem - zondag 31 mei 2020

Update 01/06/20

Vanaf 1 juni kan men nieuwe spelers of bestuursleden aansluiten via ons Digitaal Beheerssysteem (DBS). Als men met zijn paswoord inlogt op onze website zal men zien dat er een icoontje “Speler toevoegen” is bijgekomen. Een speler of bestuurslid kan men enkel aansluiten via een desktop of laptop.

Voor het aansluiten van een Belgische speler of bestuurslid heeft men zijn identiteitskaart (ID-kaart) en een kaartlezer nodig. Het nieuwe lid moet ook de pincode van zijn ID-kaart kennen. Voor het aansluiten van een niet Belgische speler of bestuurslid heeft men zijn ID-kaart nodig.

Lees de handleiding of  de uitgebreide handleiding. 

Update 20/05/20

Vanaf heden kan men de lijst van de aangesloten spelers en leden beheren. Eveneens kan men bijkomende logins voor zijn club aanmaken zodanig dat meerdere leden toegang hebben tot de gegevens van zijn club. Deze 2 nieuwe icoontjes verschijnen bij het inloggen met uw paswoord. Er werd een handleiding geschreven met meer uitleg.

Nieuwe spelers kunnen aangesloten worden vanaf 1 juni 2020.

Update 18/05/20

Het inschrijvingsformulier kan men niet invullen met een smartphone, gebruik een laptop of desktop PC.

Op het inschrijvingsformulier kan men zijn voetbalveld selecteren op basis van naam of adres. Er verschijnt dan eventueel : "kunstgras" en "verlichting". Deze gegevens zijn nog niet aanpasbaar in onze database. Van zodra de naam of het adres juist is, kunt u uw inschrijvingsformulier indienen. Wij passen de gegevens van het terrein zelf aan indien deze niet correct zijn.

Update 08/05/20

Op 5 mei bezorgden we logins en paswoorden aan onze secretarissen via ons "digitaal beheerssysteem". Met deze logins kunnen jullie zich inschrijven voor volgend seizoen. Gebruik de handleiding. Stuur ons een mail (secretariaat@kavvv-vb-ov.be) indien u geen login en paswoord ontving.

Bezorg ons het inschrijvingsformulier voor 31 mei 2020.

Het ondergetekende geprinte pdf-formulier scant u in, en verzendt het via mail naar het secretariaat, of via de post naar: Gaston Van Oycke, Oude Steenweg 108, 9500 Geraardsbergen.

Update 05/05/20

Het KAVVV bestuur werkt reeds enkele maanden aan een nieuwe website en een digitaal beheerssysteem. De eerste stappen zijn gezet en onze nieuwe website staat online. Vanaf dit seizoen werken we zoveel mogelijk digitaal en deze website zal als medium functioneren. Bij de ontwikkeling van ons digitaal beheerssysteem hebben we ons zo veel mogelijk gebaseerd op de ervaring van onze zusterorganisatie "KAVVV Voetbal Antwerpen". Wij danken hun hiervoor van harte. Zonder hun hulp zou het moeilijk geweest zijn.

Momenteel kunnen jullie reeds de structuur en de inhoud van onze website ontdekken. Vanaf 5 mei ontvangen de secretarissen van onze clubs een login met paswoord. Met deze kan men inloggen op de clubpagina waar men de volgende acties kan ondernemen:

  • De club inschrijven voor het seizoen 2020-2021 ( vanaf 5 mei ) handleiding
  • Logins en paswoorden beheren ( vanaf 20 mei ) handleiding
  • De spelers beheren ( vanaf 20 mei )  handleiding
  • Nieuwe leden aansluiten (spelers en bestuur) ( vanaf 1 juni )
  • Wedstrijdbladen aanmaken ( vanaf 1 september )

Voor elke volgende stap worden jullie de nodige informatie bezorgd.

Met sportieve groeten, Het Bestuur KAVVV-VB&OV